VoIP wat is het?

U moet al hard uw best doen om die term niet tegen te komen. Bedrijven schakelen massaal hiernaar over.

Wat is het nu juist?

VOIP of Voice over IP staat voor Voice Over Internet Protocol en betekent dat u belt via internet. Naast betere geluidskwaliteit levert VOIP u heel wat voordelen op.

Voordelen van VoIP in uw onderneming

Bereikbaarheid

Wanneer u uw telefooncentrale laat instellen door Close Call, stellen we openingstijden in, stellen keuzemenu’s op en geven de klant de optie een voicemail na te laten. Zo helpt u de klanten handig verder in uw eigen flair.

Al de opties worden grondig uitgelegd door Close Call bij de opstart van uw VOIP-centrale.
Zo kan u bijvoorbeeld de voicemailberichten laten terechtkomen bij de desbetreffende mailbox als audiobestand. Over efficiëntie gesproken!

Medewerkers

Wanneer de telefonie via VOIP in de cloud werkt, kan u nog steeds met vaste telefoontoestellen werken op een fysieke bureau. Deze worden op dezelfde VOIP-centrale aangesloten. U kan ook werken in combinatie met de handige app op een gsm of desktop. Dit is volledig uw keuze als bedrijfsleider.
Dat heeft als voordeel dat u en uw medewerkers niet verplicht zijn in de buurt van het toestel te blijven maar ook via de (werk)gsm of laptop telefoonoproepen kunnen aannemen. Zo wordt thuiswerken eenvoudiger te regelen en levert tevreden werknemers op.

Schaalbaarheid

Onze VoIP telefooncentrale biedt de mogelijkheid om mee te groeien met je bedrijf. Wanneer jouw bedrijf zich uitbreidt, is het (in tegenstelling tot traditionele telefoniesystemen) niet nodig om nieuwe hardware voor de telefooncentrale aan te kopen.

Vaste lijn

Vroeger was u als ondernemer mee met de tijd wanneer u van vaste lijn overschakelde naar een mobiele nummer. De (potentiële) klanten kwamen rechtstreeks met u in contact ipv een receptioniste. Hoe revolutionair!

Door de vooruitgang van technologie en alle mogelijkheden die u heeft met uw smartphone, is de grens tussen werk en privé hierdoor enorm vervaagd. Hierdoor is de pendelbeweging richting vaste lijnnummers terug ingezet.

Het getuigt tegenwoordig van extra professionaliteit als u zo’n nummer doorgeeft aan een (potentiële) klant. Zo toont u als bedrijfsleider dat u doelbewust met uw tijd omgaat en een onderneming bent i.p.v. de zoveelste zelfstandige.

Door de eenvoudige instellingen van VoIP telefonie kan u tevens gemakkelijk een telesecretariaat inschakelen op de wekelijkse momenten dat u telefonisch niet bereikbaar bent.

Laag in prijs

VoIP is goedkoper dan klassieke telefoniesystemen. De 3CX VoIP-software wordt rechtstreeks geïnstalleerd op je bestaande internetverbindingen, waardoor de kosten beperkt zijn.

Altijd en overal bereikbaar

VoIP-telefonie zorgt ervoor dat je kan telefoneren waar je wil, wanneer je wil. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, de 3CX software op de computer of gsm doet de rest!

Wilt u nagaan wat de prijs op maat voor uw bedrijf zal zijn?

Sint-Truiden Limburg VoIP oplossing voor éénmanszaak eenmanszaken Close Call BV telefonie
Sint-Truiden Limburg VoIP oplossing per gebruiker Close Call BV telefonie
Sint-Truiden Limburg VoIP oplossing voor KMO's Close Call BV telefonie

Plan gratis uw kennismakingsgesprek in via onze kalender

Contacteer ons op het nummer: +32 11 49 77 49 of mail naar admin@closecall.be

Interesse in de gratis demo!

U kunt vandaag nog een volledig uitgerust 3CX systeem uitproberen!

Probeer GRATIS via deze link

Ons team geeft u graag een snelle demo en beantwoordt eventuele vragen!